nieuws

Cyber Incident-Netwerk Cunningham Lindsey wordt one-stop-shop

Schade 531

Cunningham Lindsey, een van de marktleiders op het gebied van schadelast- en risicobeheersing, breidt haar cyber-netwerk in Nederland uit met vijf nieuwe partners. Met deze combinatie van expertise biedt het bedrijf een ‘one-stop-shop’ waar klanten terecht kunnen bij cyberincidenten of hacks.

Cyber Incident-Netwerk Cunningham Lindsey wordt one-stop-shop

De nieuwe partners zijn advocatenkantoor Dirkzwager, het internationale advocatenkantoor CMS, centrum voor risico-ondersteuning Crion, forensisch cybersecuritybedrijf Digital Investigation en communicatiebureau Edelman.

Cyber Incident Hub

De ‘Cyber Incident Hub’ biedt specialistische ondersteuning aan verzekeraars en hun klanten als ze slachtoffer worden van een cyberaanval. De ondersteuning kan bestaan uit het herstellen of opnieuw opstarten van de bedrijfsactiviteiten, forensisch onderzoek naar de herkomst van de aanval, reputatiemanagement en (juridische) ondersteuning bij de afhandeling van fraude en aansprakelijkheid. Het netwerk biedt ook preventieve diensten.

End-to-end oplossing

De afgelopen jaren hebben de groei van cloud based computing en de opkomst van cybercriminaliteit de wereldwijde economie naar schatting zo’n 445 miljard dollar gekost.

“Als een reactie op die toenemende dreiging, hebben we onze Cyber Incident Hub uitgebreid om een end-to-end oplossing te kunnen bieden”, aldus Hans Glaudemans, manager Liability en leider van het Cyberteam bij Cunningham Lindsey Nederland. “Die begint met het weer op gang brengen van de normale bedrijfsactiviteiten of de forensische analyse van het datalek tot en met de juridische ondersteuning tijdens de nasleep van het aanval.”

Dit is een partnerbijdrage van Cunningham Lindsey. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Cunningham Lindsey.

Reageer op dit artikel