nieuws

Centraal Beheer stelt pechhulp ook voor zakelijke markt beschikbaar

Schade 873

Centraal Beheer komt met een zakelijke variant voor RoadGuard, de pechhulpdienst zonder abonnement. De dienst werd bijna een jaar geleden gelanceerd voor de consumentenmarkt. Ook bedrijven met auto’s en busjes kunnen er nu gebruik van maken.

Centraal Beheer stelt pechhulp ook voor zakelijke markt beschikbaar

Met RoadGuard Zakelijk kunnen bedrijven alle voertuigen in één overzicht beheren en betalen ze alleen voor de verleende pechhulp op basis van een factuur achteraf. Bij pech zien de bestuurder en wagenparkbeheerder direct welke monteur komt helpen, waar hij zich bevindt en hoe lang het nog duurt voordat hij ter plekke is.

Lean start-up

Hiermee biedt RoadGuard naar eigen zeggen als eerste pechhulp ‘on demand’ voor de zakelijke markt. Jaap de Groot, een van de initiatiefnemers van RoadGuard: “RoadGuard is opgezet als lean start-up in de consumentenmarkt. Positieve reacties en vragen van bedrijven vormden aanleiding voor de ontwikkeling van een zakelijke variant. Met een aantal van deze bedrijven starten we vandaag als eerste.”

85.000 keer gedownload

De consumentversie werd in mei 2016 gelanceerd en sindsdien ruim 85.000 keer gedownload. Gemiddeld worden de door RoadGuard afgehandelde pechmeldingen met een 8.6 beoordeeld.

Ook Allsecur

In navolging van Centraal Beheer, onderdeel van Achmea, kwam ook Allianz-dochter Allsecur vorig jaar met on demand pechhulpdienst.

Reageer op dit artikel