nieuws

WEGAM-dekking nu ook voor BAVAM-polis de Vereende

Schade 1246

Tussenpersonen kunnen vanaf morgen ook op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de eigen beroepsgroep een WEGAM-dekking sluiten bij de Vereende. Deze aanvulling biedt dekking voor de aansprakelijkheid van werkgevers voor medewerkers die in werktijd van bedrijfswagens gebruik maken.

WEGAM-dekking nu ook voor BAVAM-polis de Vereende

In oktober 2016 introduceerde de Vereende al voor klanten met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) bij de Vereende, de WEGAM-dekking. Op de BAVAM-polis, die de beroepsaansprakelijkheid van financieel dienstverleners en makelaars en taxateurs in onroerende zaken regelt, was toen nog geen aanvullende WEGAM-dekking beschikbaar. Na de invoering van een nieuw administratiesysteem voor de BAVAM-polis kan dit nu wel. Ook als er een AVB bij een andere verzekeraar loopt, kan de aanvullende WEGAM-dekking via de Vereende worden afgesloten.

Herstel in de branche

Volgens de Vereende maakt het herstel in de branche een WEGAM-dekking extra relevant. “De nog altijd aantrekkende economie, lage hypotheekrente en het toenemend consumentenvertrouwen zorgen voor een stijging in de verkoop van onroerend goed. Dit vertaalt zich in drukke tijden voor makelaarskantoren, financieel –en assurantieadviseurs. Werknemers zijn vaker op pad om woonwensen van klanten in kaart te brengen. Het vaker onderweg zijn, heeft als risico dat de kans op een ongeluk toeneemt.”

Reageer op dit artikel