nieuws

SNS geeft 20% combinatiekorting aan bankklant met inboedelverzekering

Schade 2425

Klanten van SNS krijgen vanaf 1 april extra korting als zij hun betaalrekening comb ineren met een spaarrekening, inboedelverzekering of SNS Hypotheek. Het combinatievoordeel bestaat uit 0,1% meer spaarrente en 20% premiekorting bij een inboedelverzekering. Voor hypotheken gold al een 0,25% rentekorting als deze vanaf een betaalrekening van SNS wordt betaald.

SNS geeft 20% combinatiekorting aan bankklant met inboedelverzekering

Klanten krijgen het combinatievoordeel automatisch als zij hun betaalrekening regelmatig gebruiken, elke maand hun inkomen storten en minimaal tien bij- of afschrijvingen hebben. Een klant die behalve een betaalrekening ook een inboedelverzekering heeft bij SNS krijgt 20% korting op de premie. Ook spaarders profiteren. In combinatie met een betaalrekening geldt 0,1% hogere rente op een spaarrekening. Al langer gold dat SNS 0,25% rentekorting geeft op een SNS Hypotheek met vaste rente, als de hypotheek vanaf een betaalrekening van SNS wordt betaald. Alle klanten die recht hebben op combinatievoordeel krijgen hier bericht over en hoeven daar zelf niks voor te doen.

Geen verplichte betaalrekening

“In de bankenwereld is het vaak verplicht om een betaalrekening te openen als je een verzekering afsluit”, aldus Patrick Kuijsters, directeur Marketing en Online bij SNS, onderdeel van de Volksbank. “Dat is bij SNS nooit zo geweest en dat zal niet veranderen. We waarderen het als klanten naast hun betaalrekening ook andere geldzaken bij ons onderbrengen. Wij willen klanten daar ook iets voor teruggeven.”
Volgens Kuijsters gaat SNS in de toekomst het het combinatievoordeel uitbreiden met meer producten.

Reageer op dit artikel