nieuws

Sleutelposities bij Chubb Europe voor Suresh Krishnan en Adrian Matthews

Schade 1502

Chubb heeft twee benoemingen op Europese sleutelposities bekend gemaakt. Suresh Krishnan zal de Global Accounts divisie in Europa leiden en Adrian Matthews is benoemd tot Chief Operating Officer, Continental Europe.

Sleutelposities bij Chubb Europe voor Suresh Krishnan en Adrian Matthews

Suresh Krishnan, eerder Executive Vice President Global Accounts, Overseas General Insurance bij Chubb, is met ingang van maart Head of Global Accounts Division, Europe. In die hoedanigheid zal hij de bedrijfsstrategie voor dit segment verder ontwikkelen en een Global & Large Account-team voor Europa opzetten en leiden. Hij zal erop toezien dat klanten en makelaars optimaal kunnen profiteren van Chubb’s risicomanagement- en underwritingexpertise, multinationale netwerk en dienstverlening.  Zijn standplaats wordt Londen, waar hij zal rapporteren aan Jeff Moghrabi, Division President voor Chubb in Europa en David Robinson, Division President voor Chubb in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Suresh heeft 25 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en heeft sinds 1999 diverse senior posities bekleed bij Chubb. Tina Lakickas, momenteel Senior Vice President and Global Client Executive, zal Suresh Krishan opvolgen als Executive Vice President, Global Accounts, Overseas General Insurance.

Multinationale verzekeringskwesties

Andrew Kendrick, Regional President, Europe van Chubb: “Ik ben zeer verheugd dat Suresh ons team komt versterken. Hij is een gerenommeerd expert op het gebied van multinationale verzekeringskwesties en levert al sinds jaar en dag een waardevolle bijdrage aan onze activiteiten in Europa. Zijn benoeming weerspiegelt het belang van Europa, waar veel van onze wereldwijde klanten zich bevinden. Dankzij zijn ervaring, staat van dienst en unieke inzichten blijven klanten en partners profiteren van onze hoogwaardige dienstverlening. Ik heet daarnaast Tina van harte welkom in Parijs en ik kijk uit naar onze samenwerking.”

Adrian Matthews, nu nog Executive Vice President en Zonal Leader Major Accounts voor de Amerikaanse regio’s Midwest, Canada en Northeast, wordt Chief Operating Officer, Continental Europe. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de prestaties en ontwikkeling van Chubbs Property & Casualty producten, en de verkoop- en distributiekanalen van het bedrijf in Europa. Hij volgt Steve Reiss op, die onlangs naar de Verenigde Staten terugkeerde om Chubbs Noord-Amerikaanse Real Estate & Hospitality Industry Practice te gaan leiden. Matthews zal vanuit Parijs rapporteren aan Jeff Moghrabi. Hij zal aan het eind van het eerste kwartaal van 2017 in zijn nieuwe functie van start gaan.

Best practices

Adrian Matthews heeft 32 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en werkt sinds 2012 bij Chubb.

Chubb

Jeff Moghrabi, Division President, Continental Europe bij Chubb: “Adrian is een geweldige aanvulling op ons team. Zijn benoeming illustreert de manier waarop wij kennis en internationale best practices zo goed mogelijk delen en benutten. In een volwassen verzekeringsmarkt als Europa zijn Adrians leiderschap, ervaring en staat van dienst in een van onze drukste Amerikaanse regio’s een geweldige troef. Ik heet hem van harte welkom in Europa en Parijs, en ik kijk ernaar uit samen met hem ons productaanbod en onze productstrategie verder te ontwikkelen.”

Reageer op dit artikel