nieuws

Reaal komt met pakketpolis voor VvE’s

Schade 2327

Reaal heeft een nieuwe verzekering geïntroduceerd voor Verenigingen van Eigenaren (VvE). In VvE-Verzekerd worden alle losse VvE-producten gebundeld in één polis.

Reaal komt met pakketpolis voor VvE’s

Het product is opgebouwd rond de Gebouwenverzekering van Reaal, die kan worden aangevuld met een glasverzekering. Daarnaast kan de dekking worden uitgebreid met Aansprakelijkheid, Bestuurdersaansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Ongevallen. “Op deze manier krijgen VvE’s een passende oplossing tot hun beschikking, in één helder overzicht, dat altijd direct inzichtelijk is.” Ook de aanvraagstraat is vernieuwd. Dat levert volgens Reaal tijdwinst en gemak op. Acceptatie en schaderegeling worden behandeld door een vast VvE-aanspreekpunt.

Reageer op dit artikel