nieuws

Opleiding Business Continuity Management

Schade 1424

Steeds meer bedrijven in het MKB krijgen de vraag of ze voorbereid zijn op een calamiteit. Want de onderlinge afhankelijkheid binnen de ketens neemt alleen maar toe. Een goed advies over en vakkundige toepassing van Business Continuity Management (BCM) is dan onmisbaar.

Opleiding Business Continuity Management

Zo kunnen kritische bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk weer doorgaan. En blijft de schade beperkt. Een rol die uitstekend past bij financieel adviseurs.

Wat houdt de opleiding in?

Na de driedaagse opleiding heb je goede kennis van BCM. Je kunt deze direct toepassen in de praktijk. Denk daarbij aan het uitvoeren van risico-inventarisaties en -beoordelingen en het opstellen van Business Continuïteits- en crisiscommunicatieplannen. Ook train je je leiderschap in crisissituaties met de virtuele crisisgame.

Aanvullende diensten voor professionele toepassing BCM

Tijdens en na de opleiding maak je gebruik van aanvullende diensten. Deze bieden handvatten om BCM op een professionele manier toe te passen. Deze diensten worden automatisch actueel gehouden.

  • BCM risico-inventarisatie software
  • BCM templates
  • BCM dialoogkaart

Wat vinden deelnemers van de Opleiding BCM?

Waar en wanneer?

De opleiding beslaat 3 dagen:

  • donderdag 13 april in Ugchelen
  • donderdag 1 juni in Zeist
  • donderdag 7 september in Zeist

Wat kost het?

De kosten voor deze driedaagse opleiding zijn € 1.795,- (excl. BTW). De lunch is hierbij inbegrepen. Tijdens de opleiding maak je gebruik van software en andere aanvullende diensten. Hiervoor betaal je €75,- (excl. BTW) per maand. De totale kosten voor de hele periode van de opleiding zijn € 2.245,- (excl. BTW).
Natuurlijk kun je ook na de opleiding blijven gebruikmaken van de software en aanvullende diensten. Je betaalt dan €75,- (excl. BTW) per maand.

Wil je meer informatie?

Neem voor informatie over deze opleiding contact met op Gerard Rooks. Je kunt hem bereiken op 06 22 40 90 96 of gerard.rooks@achmea.nl.

Schrijf je in voor de opleiding Business Continuity Management

 

Reageer op dit artikel