nieuws

Cunningham Lindsey nieuwe partner am:

Schade 1861

Cunningham Lindsey is per 1 maart 2017 een partnership aangegaan met am: Het schade expertise- en claims management bureau met ruim 300 medewerkers in Nederland en kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Hoogeveen, wil op deze manier bijdragen aan de kennisdeling in en rondom de verzekeringsbranche.

Cunningham Lindsey nieuwe partner am:

Dat doet zij onder meer door vakinhoudelijke artikelen te delen die geschreven zijn door eigen specialisten.

Wereldwijd werken ruim 6000 mensen bij Cunningham Lindsey. Het bedrijf is expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing en verzorgt oplossingen op het gebied van onder meer volume claims, complexe schaderegeling en regres. “Wij helpen particulieren en bedrijven om na een verlies zo snel mogelijk weer grip op zaken te krijgen en kunnen de juiste mensen ter beschikking stellen, waar dan ook ter wereld”, aldus Business Development Manager Geneviëve Jubitana.

Breed spectrum

Al enige weken publiceert Cunningham Lindsey vakinhoudelijke artikelen en whitepapers  in haar eigen partnerdossier. De onderwerpen bestrijken een breed spectrum, variërend van fraudebestrijding, tot aan schade in een palingkwekerij of schade bij tijdelijke contracten. De uiteenlopende thema’s zijn illustrerend voor de veelzijdigheid van het bedrijf.

Publieke discussie

Cunningham Lindsey wil met dit partnerdossier op am: bijdragen aan de publieke discussie en de kennisdeling  in en rondom de verzekeringsbranche.

“Vele verschillende partijen spelen een rol bij de totstandkoming van verzekerings- en schade oplossingen. Alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we als branche innovatief en veerkrachtig blijven, in een omgeving die continu in verandering is”, verklaart Jubitana. “Met het partnerdossier hopen wij mooie nieuwe verbindingen te mogen realiseren ten behoeve van onze (toekomstige) klanten, zowel binnen als buiten de verzekeringsbranche.”

Bekijk hier meer artikelen van Cunningham Lindsey in het partnerdossier.

Reageer op dit artikel