nieuws

Preventieabonnement De Goudse hult inbreker in nevelen

Schade 1069

De Goudse heeft in samenwerking met beveiligingsspecialist Een Veilig Gevoel een nieuw preventieabonnement voor zakelijke schadeverzekeringen geïntroduceerd. De ondernemer kan daarbij onder meer kiezen voor de module Mistgenerator. Deze voorkomt dat inbrekers iets kunnen zien als ze hun slag willen slaan.

Preventieabonnement De Goudse hult inbreker in nevelen

Bij het preventieabonnement hoeven ondernemers geen investeringen te doen of iets te regelen. Ze betalen één termijnbedrag waarbij service en onderhoud zijn inbegrepen. Daarbij kunnen ze kiezen uit zeven modules: Brand- en vluchtveiligheid, Elektrische installatie, Inbraakpreventie, Bakwand en afzuiginstallatie, Camerabeveiliging, Smart Safe Service en de module Mistgenerator.

Wat je niet kan zien, kan je ook niet meenemen.

De Mistgenerator zorgt ervoor dat een winkel of bedrijfsruimte binnen enkele seconden vol staat met onschadelijke mist. Zo kan een inbreker of overvaller niets meer zien. “En wat hij niet kan zien, kan hij ook niet meenemen” aldus De Goudse. Deze module is volgens de verzekeraar vooral interessant voor winkels die diefstalgevoelige producten verkopen, zoals een sportwinkel, slijterij, winkels met merkkleding en parfumerieën.”

Reageer op dit artikel