nieuws

Hulk Hogan steelt show in nieuwe commercial Centraal Beheer

Schade 3084

Centraal Beheer heeft vandaag haar nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial gelanceerd. In het reclamefilmpje speelt de Amerikaanse acteur en worstelaar Hulk Hogan de hoofdrol. De commercial is nummer 60 in een reeks die ruim 30 jaar geleden bij Centraal Beheer ontstond. 

Hulk Hogan steelt show in nieuwe commercial Centraal Beheer

De reclamespot, gemaakt door reclamebureau DDB & Tribal, werd op een toepasselijke locatie opgenomen, namelijk Pier 60 van Clearwater Beach in Florida. Dit is de ‘achtertuin’ van Terry Gene Bollea, beter bekend als Hulk Hogan. De 63-jarige Amerikaanse acteur en worstelaar zette met ‘Hulkamania’ het World Wrestling Entertainment op de kaart. In augustus 2015 gaf Hogan nog aan running mate te willen worden van de huidige Amerikaanse president Donald Trump.

‘Gered’ door Hulk

In de commercial maken we kennis met Mark, Margreet en hun twee zoontjes tijdens een vakantie in de Verenigde Staten. Het gezin bezoekt één van de drukste pieren langs de kust. Daar ziet een straatdief kans om de tas van Margreet weg te grissen. De achtervolging lijkt kansloos maar in de verte wordt de tasjesdief ingerekend door de indrukwekkend gespierde Hulk. Die steelt echter liever even de show dan dat hij doortastend afrekent met de tasjesdief.

Reageer op dit artikel