nieuws

Volmachtbedrijf start met online afsluiten zakelijke verzekeringen

Schade 2267

Volmachtbedrijf PURE heeft een website gelanceerd waarop bedrijven zzp’ers, VVE’s en sport- en recreatieverenigingen zakelijke schadeverzekeringen online kunnen afsluiten, zonder tussenkomst van een adviseur (execution only). Dat gebeurt onder het nieuwe label PURE2Insure.

Volmachtbedrijf start met online afsluiten zakelijke verzekeringen

Volgens PURE heeft 40% van de bedrijven behoefte aan de mogelijkheid om zakelijke verzekeringen via internet af te sluiten. Op de nieuwe site van PURE2Insure kunnen klanten zelf een pakketpolis samenstellen. Ze zien volgens oprichter Dick Scheepvaart vrijwel direct de bijbehorende premie en krijgen de polis in de mailbox zodra ze alle relevante bedrijfsgegevens hebben verstrekt. “De aanvraagprocedure is volledig geautomatiseerd.”

Ook cybercrimeverzekeringen

Ondernemers en verenigingen kunnen bij PURE2Insure online brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen afsluiten. Ook biedt het volmachtbedrijf transport- en ongevallenverzekeringen aan. Komend jaar wil PURE de portefeuille uitbreiden met verzekeringen voor beroepsaansprakelijkheid en cybercriminaliteit.

Het PURE2Insure-concept werd in 2016 genomineerd voor de Lloyd’s Innovation Award voor innovaties in de verzekeringsbranche.

Reageer op dit artikel