nieuws

Zekur breidt verzekeringsportefeuille uit

Schade 851

Zekur heeft drie nieuwe verzekeringen toegevoegd binnen de pijler Rijden: verzekeringen voor de fiets, bromfiets en motor. De nieuwe producten zijn nu voor iedereen af te sluiten, meldt de Univé-dochter.

Zekur breidt verzekeringsportefeuille uit

De fietsverzekering van Zekur verzekert niet alleen gewone fietsen, maar ook racefietsen, mountainbikes en fietsen met trapondersteuning tegen diefstal. “Het is ook mogelijk om schade aan de fiets te dekken en pechhulp te ontvangen tot 30 kilometer over de grens”, aldus de verzekeraar. Voor bromfietsen biedt Zekur niet alleen een WA-verzekering, maar is het ook mogelijk om de bromfiets of scooter te verzekeren tegen diefstal of schade.

Motorverzekering
“De ‘gewone’ motorpolis is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering met extra dekking voor hulp bij schade. De verzekering richt zich op een ruime dekking in het buitenland. Ook biedt de verzekering de mogelijkheid om rechtsbijstand en schade bij opzittenden te verzekeren”, meldt de verzekeraar. Voor een paar euro meer biedt men ook casco-dekking.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.