nieuws

Oud-directeur Nh1816 Joke van Kesteren overleden

Schade 4568

Joke van Kesteren (op de foto geflankeerd door oud-directieleden Phillip Laureau (links) en IJs Feller), oud-directeur van Nh1816, is overleden. Van Kesteren heeft meer dan 40 jaar bij de verzekeraar uit Oudkarspel gewerkt, waarvan de laatste 15 jaar als directeur. In 1994 is ze gestopt met werken.

Oud-directeur Nh1816 Joke van Kesteren overleden

Van Kesteren was in die periode een van de weinige vrouwen met een directiefunctie in verzekeringsland. “Dat gaf de Noordhollandsche net dat beetje extra. Met name bij de tussenpersonen was zij geliefd door haar persoonlijke touch in de zakelijke contacten”, laat de verzekeraar weten. “Jammer dat ze door haar ziekte de viering van ons 200 jarig bestaan niet heeft meegemaakt. Wij wensen familie en vrienden sterkte met het verlies van Joke.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.