nieuws

iAOV Generali ook via Meetingpoint

Schade 952

Generali biedt vanaf vandaag haar AOV-producten via de iAOV-vergelijker van Meetingpoint aan. Naast Generali zijn ook de AOV-producten van De Amersfoortse, Delta Lloyd, Avéro, Interpolis en Movir beschikbaar. Hiermee biedt Meetingpoint het intermediair toegang tot zo’n 80% van het totaal aan aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De iAOV-vergelijker werd begin mei gelanceerd.

iAOV Generali ook via Meetingpoint

Meetingpoint heeft de iAOV-vergelijker ontwikkeld omdat het intermediair behoefte heeft aan een platform dat helpt bij het efficiënter uitbrengen van AOV-advies. De afgelopen 15 jaar bouwde Meetingpoint al veel ervaring op met het vergelijken van onder andere schade-producten. Omdat het adviestraject van iAOV complexer is, voegde Meetingpoint een digitaal inventarisatieformulier toe naar het model van Adfiz dat gebaseerd is op de wettelijke eisen voor passend AOV-advies. Daarnaast werd het hele proces geoptimaliseerd zodat financieel adviseurs efficiënter kunnen vergelijken, offreren, aanvragen en afsluiten.

Tijdsbesparing
De ingevulde gegevens blijven volgens de verzekeraar in het systeem beschikbaar en kunnen worden hergebruikt. Tussentijds opslaan is mogelijk, evenals tussendoor aanvullen of aanpassen. Nicole Manders, senior productmanager Generali: “Omdat de klant zelf zijn gegevens in het digitale inventarisatieformulier invult, bespaart de adviseur veel tijd. Hij kan zich daardoor volledig concentreren op het geven van AOV-advies op maat.”

Koppeling
Omdat er een directe koppeling is met de verzekeringsmaatschappij, biedt de iAOV-vergelijker altijd de actuele premies en productvoorwaarden zonder waardeoordeel. Meetingpoint is nog in gesprek met een aantal andere verzekeraars voor toetreding.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.