nieuws

Verzekeringsprofessionals fietsen € 11.000 bijeen voor Kika

Schade 1240

Meer dan 200 deelnemers uit de verzekeringsbranche fietsten op vrijdag 3 juni € 11.441 bij elkaar voor Stichting Kika. Daarmee is de Insurance Cycle Tour een groot succes, zegt de organisatie. De tour werd wederom georganiseerd door CED, dat haar 45-jarig jubileum viert, Ard Korevaar Personenschade en TotaalSupport.

Verzekeringsprofessionals fietsen € 11.000 bijeen voor Kika

De Insurance Cycle Tour staat voor fietsen, netwerken en een goed doel steunen. Naast drie langere routes, van 60, 95 en 120 kilometer door de Achterhoek, was er dit jaar ook een recreatieve tocht in de directe omgeving van Vorden: de Achtkastelentocht van 32 kilometer. De drie organisatoren zijn zeer tevreden over deze derde editie van de Insurance Cycle Tour. “Het is mooi om te zien dat de Insurance Cycle Tour inmiddels een begrip is geworden in onze branche. Ook dit jaar was de sfeer weer bijzonder goed en zijn er weer veel contacten gelegd. Daarbij hebben de deelnemers ook nog eens een prachtig bedrag bij elkaar gefietst voor Stichting Kika.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.