nieuws

Eerste certificeringen Focwa Standaard een feit

Schade 3634

Femke Teeling, de nieuwe directeur van Focwa, kondigde de Focwa Standaard in februari al aan. Sinds begin mei kunnen autoschadeherstellers, die aangesloten zijn bij Focwa, gecertificeerd worden voor de Focwa Standaard. De brancheorganisatie laat weten dat de eerste autoherstellers zijn geslaagd voor de audit.

Eerste certificeringen Focwa Standaard een feit

Directeur Femke Teeling: “Hoe mooi is het dat we drie totaal verschillende bedrijven hier hebben, die allemaal zijn geslaagd voor de audit van de nieuwe kwaliteitsnorm. Zij hebben geïnvesteerd in vakmanschap en kwaliteit. En dat waarderen wij. Bovendien bewijzen deze drie bedrijven dat het kan. Of je nu een individuele, onafhankelijke ondernemer bent, gelieerd aan een keten bent of als gehele keten gecertificeerd wilt worden.”

Zo zijn alle 79 vestigingen van de landelijke schadeherstelketen ABS Autoherstel in één keer gecertificeerd. De andere twee schadeherstelbedrijven die zijn gecertificeerd zijn Autoschade Lauwers en ASN Roelofs.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.