nieuws

Benoemingen bij Willis Towers Watson

Schade 4940

Bij Willis Towers Watson, sinds 1 januari van dit jaar het resultaat van de fusie tussen verzekeringsmakelaar Willis en adviesbedrijf Towers Watson, is een zogeheten leadership-team voor Nederland benoemd.

Benoemingen bij Willis Towers Watson

Het team wordt geleid door Bart den Hartog, die al eerder was benoemd tot Head of Benelux. De rest van het team bestaat uit leden afkomstig uit de verschillende segmenten van Willis Towers Watson. Jeroen Everling gaat het segment Corporate Risk & Broking leiden; de andere teamleden zijn Hamadi Zaghdoudi (Retirement), Angel Hoover (Talent & Rewards) en Paul Dehue (Health & Benefits). Het team wordt gecompleteerd door Andrew Davies (foto), die ‘Head of Clients’ is. Die laatste functie is nieuw.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.