nieuws

Vijf sterren voor AOV Amersfoortse

Schade 748

De AOV voor zelfstandigen van de Amersfoortse scoort in de recente productrating van MoneyView het beste. Samen met vier andere verzekeraars scoort het product van de Amersfoortse het maximale aantal van vijf sterren al valt de overall-score bij de Amersfoortse het hoogste uit.

Vijf sterren voor AOV Amersfoortse

Begin dit jaar publiceerde MoneyView het jaarlijkse Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, waarvan de productrating op basis van polisvoorwaarden en premie deel uitmaakt. Bij die meting scoorde De Amersfoortse nog vier sterren. Woordvoerder Daan Wentholt: “Dankzij de recente verduidelijking van onze voorwaarden op het onderdeel ‘verlagingsrecht’ scoren wij nu de volle 5 sterren.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.