nieuws

Veilingsite schadevrije jaren inderdaad 1 aprilgrap

Schade 3176

De website schadevrijejarenveiling.nl blijkt inderdaad een 1 aprilgrap te zijn. Op de door Only I Benefit geïntroduceerde site zouden de hoogste bieders op schadevrije jaren vandaag eigenaar worden van gekochte schadevrije jaren. Zowel amweb als diverse lezers hebben hun twijfel uitgesproken, die vandaag dus is bevestigd.

Veilingsite schadevrije jaren inderdaad 1 aprilgrap

“Veel mensen dachten of hoopten dat het kopen en verkopen van schadevrije jaren mogelijk was. Op de website berekenden zelfs honderden mensen hun premievoordeel”, laat Jaap Oudijk, directeur van Only I Benefit weten. “Schadevrije jaren bouw je natuurlijk op door schadevrij te rijden. Als beloning voor het niet claimen van schade, stijg je treden op de bonus-malusladder, wat korting op de premie voor je autoverzekering kan opleveren. Het kopen van schadevrije jaren zou het mogelijk maken schades te claimen en toch premiekorting te ontvangen. Dat zou natuurlijk niet eerlijk zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.