nieuws

ASR stalt nieuwe autoverzekeringen exclusief bij Independer

Schade 7295

Independer heeft samen met ASR twee nieuwe autoverzekeringen ontwikkeld die exclusief via de vergelijker verkrijgbaar zijn. De producten zijn ook niet rechtstreeks bij ASR te krijgen.

ASR stalt nieuwe autoverzekeringen exclusief bij Independer

Het gaat om de producten RijCompleet en Easy2go. De eerste is een verzekering die geschikt is voor nieuwe(re) auto’s, de tweede is een product voor oudere auto’s met een minder hoge waarde. Beide producten zijn alleen bij Independer af te sluiten en niet bij andere tussenpersonen of op andere (vergelijkings)sites of rechtstreeks bij ASR.

Rendabel
Jan-Willem Broekx, category-manager bij Independer legt uit dat het wel vaker gebeurt dat een product van een verzekeraar exclusief via Independer wordt gedistribueerd. “Het voordeel daarvan is dat het resultaat van het product alleen afhankelijk is van ons distributiekanaal. Daarmee voorkom je premieverhogingen als gevolg van een slechter resultaat in andere kanalen.” Volgens Broekx is de Independer-doelgroep over het algemeen hoger opgeleid en online georiënteerd. “Voor sommige producten is het dus rendabel om puur voor de Independer-doelgroep te kiezen. Andere producten zullen het juist weer beter doen via het traditionele intermediair.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.