nieuws

ZZ Top-zanger verzekert baard

Schade

Frontman Billy Gibbons van ZZ Top heeft zijn iconische lange baard verzekerd bij Lloyd’s of London. Gibbons maakte dat kort geleden bekend bij Fox 411, het entertainment programma van de Amerikaanse nieuwszender Fox News. Voor welk bedrag hij zijn baard heeft verzekerd, wilde hij niet onthullen.

ZZ Top-zanger verzekert baard

Goed nieuws voor hipsters die ook overwegen om hun zorgvuldige gecoiffeerde gezichtshaar te verzekeren: Gibbons is zeker niet de eerste klant van Lloyd’s van wie het gezichtshaar is verzekerd. Ook bij de 40 leden van de “whiskers club” in het Britse Derbyshire is de baard verzekerd tegen brand en diefstal.  Lloyds had ook  de voormalige Australische cricketinternational Merv Hughes in de boeken. Hij had zijn snor verzekerd bij de Britten.

Of de andere bandleden van ZZ Top ook  hun baard hebben verzekerd is niet duidelijk.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.