nieuws

Van Ameyde werkt samen met Maiden Life

Schade

Het Zweedse Maiden Life Försäkrings AB en Van Ameyde International gaan samenwerken op het gebied van claims-managementdiensten. Van Ameyde gaat deze diensten leveren voor Maidens merkverzekeringen voor autofabrikanten en hun klanten.

Van Ameyde werkt samen met Maiden Life

Partijen gaan gezamenlijk servicestandaards ontwikkelen voor krediet- en hiaatverzekeringen in heel Europa. Deze verzekeringen worden gesloten bij de aanschaf van een auto op afbetaling. Van Ameyde is blij met de samenwerking. “Het is een fantastische mogelijkheid om de bestaande Europese claims-managementdiensten uit te kunnen breiden met diensten voor andersoortige verzekeringsproducten, in samenwerking met een ervaren partner”, aldus Piet Middelkoop, ceo van Van Ameyde.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.