nieuws

Nauta vertrokken bij Univé Stad en Land

Schade

Wiebo Nauta is vertrokken als directievoorzitter bij Univé Stad en Land. Over de reden ervoor geeft Univé alleen als verklaring “verschil van inzicht over het te voeren beleid”.

Nauta vertrokken bij Univé Stad en Land

Univé Stad en Land is met een bemiddelingsomzet van € 22 mln een van de twintig grootste intermediairbedrijven van ons land en heeft daarnaast nog een eigen brandverzekeringsbedrijf met € 27 mln premieomzet. Nauta gaf sinds september 2014 leiding aan de organisatie en was daarvoor al op interimbasis actief geweest als directeur voor het schadeverzekeringsbedrijf en de expertisedienst van Univé. Daarvoor was hij onder meer werkzaam geweest in management- en directiefuncties bij Amev/Fortis en NN.

De taken van Nauta worden overgenomen door het huidige directieteam van Univé Stad en Land, bestaande uit Ronald Booijink, Akke Vrijmoeth en Chris Waterlander. Naar een vervanger wordt gezocht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.