nieuws

Delta Lloyd en ONVZ bieden beste aanvullende verzekering

Schade 3162

Delta Lloyd en ONVZ komen als beste uit de bus als het gaat om de voorwaarden voor hun aanvullende zorgverzekeringen. Beide verzekeraars krijgen hiervoor 5 sterren in de productrating van zorgverzekeringen door MoneyView. Bij tandverzekeringen scoren Avéro Achmea en -opnieuw- ONVZ het best op voorwaarden.

Delta Lloyd en ONVZ bieden beste aanvullende verzekering

Bij de aanvullende verzekeringen die maximaal scoorden op voorwaarden gaat het om de AV Comfort en AV Top van Delta Lloyd en de AV Superfit van ONVZ. Bij de tandheelkundeverzekeringen gaat het om de TV Royaal van Avéro Achmea en de Tandfit C/Tandfit D-verzekering van ONVZ. De prijs werd bij deze beoordeling buiten beschouwing gelaten.

Prijsbenchmark basisverzekeringen
MoneyView heeft ook een productrating afgegeven voor de basiszorgverzekering. Omdat de dekkingen van de basisverzekeringen in de uitkeringsvarianten natura en restitutie gelijk zijn heeft MoneyView hierbij alleen gekeken naar de prijs en niet de voorwaarden. Ook zijn voor de prijsbenchmark de collectiviteiten en een eventueel vrijwillig eigen risico buiten beschouwing gelaten. De vijf sterren voor de prijs van naturapolissen gaan naar Zekur (Gewoon Zekur, € 92,00), Univé (Zorg Select Polis, € 98,75) en De Friesland (Zelf Bewust Polis, € 99,95). Voor restitutiepolissen gaan de vijf sterren voor prijs naar  Zekur (Gewoon Zekur Vrij, € 105,53) en  FBTO (Basisverzekering Restitutiepolis, € 108,50).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.