nieuws

Young InSurance event: ‘De wereld van de diamant’

Schade 66

Wat zijn de risico’s van het diamantenvak? En hoe kunnen die het best verzekerd worden? In samenwerking met XL Catlin organiseert Young InSurance ‘De wereld van de diamant’. Het event vindt plaats in Antwerpen, de stad die bekend staat als Diamond Capital of the world. 

Young InSurance event: ‘De wereld van de diamant’

Ons volgende briljante event organiseren wij samen met YoungInSurance België, in de Diamantstad. We zijn hierbij te gast bij het Antwerp World Diamond Centre (AWDC). Hiermee begeven wij ons letterlijk in het hart van de internationale diamanthandel.

Op deze unieke locatie zullen sprekers van het AWDC, Cunningham Lindsey en XL Catlin ons meer vertellen over diamanten, briljanten, karaten en een beeld schetsen van de risico’s van het vak. Daarnaast wordt besproken hoe deze risico’s op specialistische wijze verzekerd kunnen worden.

Omdat het niet vaak voorkomt dat je zomaar het Antwerp World Diamond Centre in mag, organiseren we dit event in samenwerking met Young InSurance België. Sponsor XL Catlin zorgt voor een walking dinner en drankjes vóór en na het evenement.

Wil jij deze unieke avond niet missen, schrijf je dan zo snel mogelijk in – er zijn maar 50 voor YoungInSurance BE en NL plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan door een comment achter te laten op Linkedin

Locatie: AWDC, op loopafstand van station en parking Antwerpen Centraal

Datum: 16 november 2016

Tijd: van 17:00 tot 20:30u

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.