nieuws

Gratis kaarten voor am:event Rendabel Risicomanagement Start it Up

Schade 593

am: organiseert op donderdag 15 december in Maarssen het event ‘Rendabel Risicomanagement: Start it up’. Het event is gericht op adviseurs die graag dieper in risicomanagement willen duiken. De redactie van amweb kan onder geïnteresseerden nu 25 kaarten weggeven.

Gratis kaarten voor am:event Rendabel Risicomanagement Start it Up

Tijdens am:schade zal risicomanagement opnieuw de hoofdrol spelen. De eerste keer stelden we de vraag wat risicomanagement is; de tweede keer hadden we het over de vervolgstappen die je als adviseur kunt zetten. Maar weet je als adviseur eigenlijk wel hoe je moet beginnen? En hoe krijg je dan de ondernemers mee? Na alle inleidende bewegingen is het nu tijd voor: Start it up!

Sprekers zijn onder andere adviseurs over hun ervaringen met risicomanagement. En risicomanager Jeroen Baart spreekt over zijn verwachtingen richting adviseurs én verzekeraars. Bernardo Walta en Jack Hommel laten zien wat verzekeraars kunnen doen op dit vlak. Ook presenteert de Goudse een onderzoek onder adviseurs, dat wordt besproken met twee adviseurs.

Rijn Vogelaar laat zien wat enthousiasme kan betekenen voor organisaties.

De redactie van am heeft 25 gratis kaarten klaarliggen voor geïnteresseerden. Wil je er naar toe? Stuur dan een mail naar: ammarketing@vakmedianet.nl. Wie zich het eerst meldt, maakt kans, de voorraad is dus beperkt.

Voor meer informatie over het event bij Inn Style in Maarssen: klik hier.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.