nieuws

Delta Lloyd komt met branchepakket voor detail- en groothandel

Schade 1814

Delta Lloyd  heeft een speciaal Ondernemerspakket voor ondernemers in de detail- en groothandel geïntroduceerd. In het pakket kunnen ondernemers branchespecifieke verzekeringen afsluiten, zoals een uitgebreide glasverzekering voor winkelruiten en het verzekeren van goederen die webwinkels versturen. Ook is het mogelijk om direct hulp te krijgen bij schade.

Delta Lloyd komt met branchepakket voor detail- en groothandel

Delta Lloyd benadrukt  in haar propositie de snelheid van de dienstverlening bij schade. De verzekeraar stelt vaak binnen een dag ter plekke te zijn en bij spoed binnen twee uur. Arjan Nollen, directeur Delta Lloyd Schade Zakelijk: “Uit gesprekken met ondernemers blijkt dat zij vooral wakker liggen van business continuïteit. We kennen allemaal de verhalen van ondernemers die na een schade ondanks de uitkering door de verzekeraar toch in de problemen komen omdat de zaak niet snel genoeg weer up and running was. Hier willen we met deze servicegerichte branchevariant van Het Ondernemerspakket iets aan doen.”

Eerder dit jaar introduceerde Delta Lloyd al een Ondernemerspakket voor de branche zakelijke dienstverlening.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.