nieuws

Bovemij stelt directeur juridische zaken aan

Schade 666

Bovemij heeft René Frauenfelder, voormalig directeur van SRM Rechtsbijstand en Bovemij Rechtshulp, aangesteld als directeur Juridische Zaken. Die functie is nieuw in het leven geroepen vanwege de groei van de Bovag-verzekeraar en de toenemende complexiteit van juridische vraagstukken en extern toezicht.

Bovemij stelt directeur juridische zaken aan

“We dachten al langer na over een eigen bedrijfsjurist, omdat we zien dat met het groter worden van ons bedrijf ook het aantal juridische dossiers en de complexiteit daarvan toeneemt”, zegt Bovemij-bestuurslid René Leander. “Tegelijkertijd zochten we iemand die ons kan adviseren over de relatief nieuwe uitdagingen als corporate governance en compliance binnen de groep.” Frauenfelder gaat voor de raad van bestuur daarnaast dossiers overnemen tot aan het moment van besluitvorming en als secretaris van de raad van commissarissen vergaderingen voorbereiden.
Bij de aan Bovemij gelieerde stichting SRM Rechtsbijstand volgt het duo Maikel van Ochten (operations) en Lian Wittenberg (commercie) Frauenfelder op als directeur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.