nieuws

Boeren slepen Interpolis voor rechter om hagelschade

Schade 6170

Acht boeren uit Zuidoost-Brabant slepen Interpolis voor de rechter. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. De boeren zijn boos omdat de verzekeraar, onderdeel van Achmea, niet hun schade wil uitkeren die optrad door een extreme hagelbui op 23 juni.

Boeren slepen Interpolis voor rechter om hagelschade

Veel boeren met met vee of veevoedergewassen vingen bot bij het claimen van hun schade omdat ze niet beschikten over een speciale hagelverzekering. De acht boeren die nu naar de rechter stappen willen hard maken dat ze, ondanks het ontbreken van een hagelverzekering, toch recht hebben op een schadevergoeding. Volgens de ondernemers was er op de bewuste dag sprake van storm waardoor Interpolis toch uit zou moeten keren.

De zaak komt 25 oktober voor bij de rechter in Rotterdam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.