nieuws

Turien trekt zich kritiek op WEGAS-verzekering aan

Schade

Onder de naam WEGAS XL introduceert Turien & Co. Assuradeuren vandaag de vernieuwde WEGAS-verzekering. De assurantieadviseur beschikt daardoor over een vereenvoudigde personeelsschadeverzekering met drie dekkingsvarianten.

Turien trekt zich kritiek op WEGAS-verzekering aan

“Regelmatig kregen wij terug van relaties dat onze WEGAS-verzekering een gecompliceerd product was geworden, door een te ruime keuze aan te verzekeren rubrieken.“ aldus Ron Kok, manager Acceptatie en Techniek. ”In de dertien jaar dat wij dit product voeren, is er door de jaren heen een aantal rubriek bijgekomen als gevolg van jurisprudentie. Dat wilden wij dit jaar vereenvoudigen.” Turien & Co. bracht in 2002 als eerste een WEGAS-verzekering op de markt, naar aanleiding van het Arena-arrest.

Privétijd
Turien & Co. zet de Primair, Prima en Premium-lijn voort met WEGAS XL. Kok: “Hiermee heeft de assurantieadviseur de keuze van een basisdekking voor klanten die uitsluitend datgene willen verzekeren wat hun werknemers als bestuurder van een motorrijtuig overkomt, tot een dekking waar naast alle verkeersdeelname en woon-werkverkeer ook andere schade in de uitvoering van de werkzaamheden onder valt. Bij die Premium dekking is tevens een SVI-dekking in privétijd toegevoegd en een ongevallendekking die 24/7 dekking biedt.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.