nieuws

Independer geeft diefstaldekking aan WA-verzekerden

Schade

Automobilisten die hun auto alleen WA-verzekerd hebben krijgen bij Independer een gratis diefstaldekking. Klanten hoeven geen eigen risico te betalen voor de dekking en de premie blijft hetzelfde. De dekking komt van Independer zelf, niet de verzekeraar.

Independer geeft diefstaldekking aan WA-verzekerden

Independer heeft een paar voorwaarden gesteld aan de dekking. Naast dat die alleen geldt voor mensen die hun auto enkel WA-verzekerd hebben, mag de dagwaarde van de auto maximaal € 5.000 zijn en worden niet alle merken vergoed, al is de lijst van merken die wel vergoed worden redelijk uitputtend. Independer zegt de extra te geven omdat het graag ‘een stapje harder loopt voor haar klanten’.

De diefstaldekking verschilt enigszins van de soortgelijke dekking die bij een beperkt of volledig cascoverzekering zit. Alleen de waarde van de auto wordt vergoed. Als er inbraakschade is of er enkel onderdelen van de auto gestolen zijn, geldt de diefstaldekking niet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.