nieuws

Univé: Flink meer verzekeringen voor e-bikes

Schade

Univé heeft in de eerste helft van 2015 behoorlijk wat meer fietsverzekeringen afgesloten voor e-bikes. Het gaat volgens de verzekeraar uit Assen om een stijging van 30%, veelal gesloten door 50-plussers voor elektrische fietsen.

Univé: Flink meer verzekeringen voor e-bikes

Dat er steeds meer verzekeringen voor e-bikes aan de man worden gebracht heeft volgens Univé te maken met de stijgende verkoop van de fietsen. Vorig jaar werden er 223.000 verkocht: bijna 1,5 miljoen mensen fietsen er nu in totaal mee rond. “De verwachting is dat het elektrisch fietsen de komende jaren steeds gebruikelijker wordt. De e-bike is een waardevol vervoersmiddel en dat maakt het ook de moeite waard om hem, net als een scooter of auto, te verzekeren tegen schade en diefstal”, vertelt Etienne de Cooker, directeur schade Univé.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.