nieuws

Delta Lloyd gaat helpen bij bootschade tijdens Sail

Schade

Verzekeraar Delta Lloyd gaat tijdens Sail Amsterdam watersportspecialisten inzetten om ‘eerste hulp’ te bieden bij bootschade tijdens Sail Amsterdam. Er zijn tijdens het event meer aanvaringen dan op een gemiddelde dag, aangezien er duizenden bootjes op het water varen.

Delta Lloyd gaat helpen bij bootschade tijdens Sail

De watersportspecialisten van Delta Lloyd geven tijdens Sail praktische informatie over wat bootbezitters kunnen doen bij schade, tips om schade te voorkomen en informatie over bootverzekeringen. Particuliere bootbezitters die tijdens Sail schade hebben aan hun boot kunnen bij de watersportspecialisten van Delta Lloyd terecht voor hulp bij de eerste stappen van het schadeproces. Daarnaast kunnen de watersportspecialisten klanten van Delta Lloyd doorverwijzen naar het dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf. Het repareren van boten en het uitvoeren van een schade-expertise kan niet ter plekke gebeuren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.