nieuws

Schadegarant lanceert website eXtender

Schade

Stichting Schadegarant lanceert vandaag de mobiele website eXtender. Via de website is het mogelijk om in drie stappen, binnen 24 uur drie offertes te verkrijgen voor het herstel van autoschade. De service is volledig ingericht om zowel met een smartphone als met een computer bediend te kunnen worden.

Schadegarant lanceert website eXtender

Met eXtender kunnen klanten diverse offertes opvragen bij schadeherstelbedrijven die door Schadegarant zijn geselecteerd. De stichting hoop dat de aangesloten verzekeringsmaatschappijen, hun gevolmachtigd agenten en intermediairs bij schade hun klanten naar de website zullen verwijzen. Daarnaast kunnen klanten ook zelf rechtstreeks bij eXtender komen en direct een offerte voor het herstel van autoschade aanvragen.

Momenteel nemen bijna alle autoschadeherstelbedrijven uit het landelijk dekkend netwerk van StichtingSchadegarant deel aan eXtender.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.