nieuws

Nieuwe directeur voor Schadegarant en Glasgarant

Schade

Frank van Donk (43) is de nieuwe directeur van de samenwerkingsverbanden op het gebied van schadeherstel Schadegarant en Glasgarant. Van Donk is de opvolger van Johan Schoonhoven, die per 1 mei vertrok.

Nieuwe directeur voor Schadegarant en Glasgarant

Schoonhoven, die 18 jaar directeur was, maakte zijn vertrek aan het begin van het jaar al bekend, maar een opvolger werd er in de tussentijd nog niet gevonden. Die is er nu wel in de persoon van Van Donk die per 15 augustus op de directeursstoel gaat zitten. Van Donk komt over van Delta Lloyd. Daar werkte hij al sinds 2005, vanaf 2011 was hij de Manager Expertise Service Center. Schoonhoven is intussen voor zichzelf begonnen met de onderneming Zilverstad Consultancy. Daarmee levert hij adviesdiensten op het vlak van schadeafwikkeling.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.