nieuws

Nedasco ontwikkelt verzuimcollectiviteit voor accountants

Schade

Nedasco en arbodienst ArboAnders hebben een verzuimcollectiviteit ontwikkeld voor netwerkorganisatie SRA (Samenwerkende Register Accountants en Accountants Administratieconsulenten). Het geeft de bij SRA aangesloten accountants een paar voordelen.

Nedasco ontwikkelt verzuimcollectiviteit voor accountants

De collectiviteit gaat het Gezond Werken Pakket heten. Marco Pos, manager Inkomen bij Nedasco: “Binnen het Gezond Werken Pakket is er speciaal een collectiviteit ingericht voor de leden van SRA. Hierdoor profiteren zij van alle voordelen van het pakket, zoals één polis, één nota en aanvullende gratis diensten.” Het risico voor deze collectiviteit is ondergebracht bij ASR.

Nedasco werkt voor de collectiviteit samen met ArboAnders. De dienstverlening van ArboAnders is specifiek ingericht voor accountantskantoren. Met de nieuwe samenwerking breidt SRA het aanbod voor leden uit. “Deze nieuwe collectiviteit is een waardevolle aanvulling op ons aanbod, voornamelijk door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding”, aldus Ben van der Uijl, controller bij SRA. De nieuwe overeenkomst biedt SRA-leden tot 30% korting op het premiepercentage en een premiegarantie van 3 jaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.