nieuws

Kelly Maynard nieuwe directeur van Expertise label Cunningham Lindsey

Schade

Per 1 juli 2015 wordt Kelly Maynard de nieuwe directeur van het label Expertise van Cunningham Lindsey Nederland.  Maynard neemt de functie over van Jeroen Fröhlich, CEO van Cunningham Lindsey Nederland en Head of Continental Europe, die deze functie sinds 1 januari 2015 ad interim heeft vervuld.

Kelly Maynard nieuwe directeur van Expertise label Cunningham Lindsey

Maynard vertrekt bij  Polygon Nederland voor haar nieuwe functie. “Kelly is de directeur die de expertise-organisatie nodig heeft. Zij heeft kwaliteiten, die we binnen ons bureau nog niet hebben. Ik ben dan ook zeer verheugd dat ze voor Cunningham Lindsey gekozen heeft en het bestaande directieteam komt versterken”, aldus Fröhlich. Ook Maynard is blij met haar nieuwe aanstelling: “Ik ben blij met deze stap en sta te popelen om aan de slag te gaan. Ik zie zoveel kansen voor Cunningham Lindsey Nederland.”

Cunningham Lindsey laat weten dat het bedrijf wil blijven ontwikkelen in nieuwe markten en diensten. Daarom wil het expertisebureau dit jaar risicomanagement gaan aanbieden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.