nieuws

Nieuw rekencentrum voor letselschadeberekeningen

Schade

Dekra Claims Services Netherlands heeft onder de naam Dekra Figures een nieuw rekencentrum opgericht dat zich bezighoudt met de berekening van letselschade. Dekra Figures gebruikt onder meer het rekenprogramma A-Letsel. Iedereen die behoefte heeft aan een onafhankelijke berekening van de financiële gevolgen van letsel, arbeidsongeschiktheid of overlijden kan een beroep doen op Dekra Figures.

Nieuw rekencentrum voor letselschadeberekeningen

“Wij willen hiermee inspelen op de behoefte aan een onafhankelijke partij, die betrouwbare letselschadeberekeningen levert”, zegt rekenkundige Véronique Klein Entink van Dekra Figures. “Wij hebben geen banden met verzekeraars of advocatenkantoren, waardoor opdrachtgevers – bedrijven, particulieren, gerechtelijke instanties, juridische dienstverleners en verzekeraars – de garantie hebben dat er een realistische letselschadeberekening geleverd wordt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.