nieuws

Minister Henk Kamp opent insuranceLAB

Schade

Dinsdag 9 juni opent minister Henk Kamp officieel het insuranceLAB. Dit insuranceLAB is door het Verbond van Verzekeraars opgezet om in kaart te brengen welke nieuwe risico’s er zijn in het kader van verdergaande innovaties.

Minister Henk Kamp opent insuranceLAB

Het programma start om 16.45 uur. Er wordt uitleg gegeven over de totstandkoming van insuranceLAB en Sander Klous (data-expert bij KPMG) en Floris Kreiken (Bits of Freedom) zullen een ‘innovatiebattle’ voeren. Verbondsdirecteur Richard Weurding laat de aanwezigen kennismaken met de laatste technische snufjes en mogelijkheden van het lab.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.