nieuws

D&O verwacht minder adviseurs op AOV-gebied

Schade

Bureau D&O verwacht dat er na de deadline voor het halen van PE-examens een stuk minder adviseurs actief zullen zijn op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Dat zal volgens D&O niet betekenen dat het aantal plekken waar advies wordt gegeven net zo hard gaat dalen.

D&O verwacht minder adviseurs op AOV-gebied

D&O verwacht namelijk dat de advisering van AOV’s binnen kantoren meer geconcentreerd gaat worden bij een beperkt aantal adviseurs. Het bureau deed een enquête onder advieskantoren waaruit bleek dat bij 58% van de kantoren met een of meer AOV’s in de portefeuille al een of meer medewerkers zijn geslaagd voor hun PE-examen Inkomen. Van de kantoren waar nog niemand dat examen heeft gehaald, verwacht 35% het nog wel tijdig te gaan halen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.