nieuws

Callas lanceert WIA-planner

Schade

Callas lanceert dinsdag de WIA-planner. Met deze tools krijgen intermediairs direct inzicht in welke WIA-scenario’s het meest relevant zijn voor een klant en maakt een kansberekening bij elk scenario.

Callas lanceert WIA-planner

De planner werkt standaard vier scenario’s van arbeidsongeschiktheid en één WW-scenario uit en biedt direct inzicht in de kans op elk scenario, afgestemd op de klantsituatie, bijvoorbeeld de leeftijd en de werkkring. De adviseur kan zijn advies baseren op klantspecifieke uitgangspunten en krijgt met een paar muisklikken een onderbouwd rappport. Daarnaast biedt de planner direct inzicht in de bijbehorende premie per scenario en is het mogelijk om een voorwaardenvergelijking van de producten te doen.

De WIA-planner van Callas wordt op dinsdag 19 mei beschikbaar gemaakt voor het intermediair.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.