nieuws

ACE breidt dienstverlening uit

Schade

ACE Middle Market Solutions is de nieuwe loot aan de stam van ACE Group. Het is specifiek bedoeld voor makelaars en klanten in het ‘middle market’ segment in de Benelux. Zij krijgen toegang tot de multinationale expertise van ACE, het wereldwijde netwerk en lokale experts, alsook de Worldview portal voor het beheren van hun internationale verzekeringsprogramma’s.

ACE breidt dienstverlening uit

ACE komt met deze uitbreiding nadat zij in 2014 een peiling hield onder het intermediair dat actief is in de middle market. Hieruit bleek dat 79% van hun klanten van plan is hun activiteiten de komende twee jaar internationaal uit te breiden. Uit het onderzoek bleek ook dat veel middle market makelaars en tussenpersonen graag een meer strategische, lange termijn relatie willen opbouwen met verzekeringspartners.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.