nieuws

Nieuwe topvrouw voor NN

Schade

Nationale Nederlanden heeft een nieuwe topvrouw binnen de organisatie benoemd. De 44-jarige Geeke Feiter-van Heuvelen is per 1 april benoemd als Directeur Particulieren Schade op de afdeling Schade & Inkomen.

Nieuwe topvrouw voor NN

Feiter-van Heuvelen is geen onbekende bij NN en ING, zij startte in 1997 al als trainee bij de bank/verzekeraar. Daarna vervulde ze diverse functies bij zowel ING als NN: ze was productmanager binnen het assurantiebedrijf van ING Bank, rayondirecteur bij NN en ook directiesecretaris bij de verzekeraar. Het afgelopen jaar nam Feiter-van Heuvelen een sabbatical van een jaar om samen met haar man de Zijderoute te fietsen en nu is ze terug bij de zelfstandige verzekeraar in de directeursfunctie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.