nieuws

Nh1816 werkt samen voor caravan- en camperherstel

Schade

Nh1816 Verzekeringen is de samenwerking aan gegaan met Allround Automotive Solutions (A.A.S.) op het gebied van schadeherstel aan caravans en campers. Klanten van de verzekeraar kunnen voor reparaties terecht bij alle bij A.A.S. aangesloten schadeherstelbedrijven.

Nh1816 werkt samen voor caravan- en camperherstel

Nh1816 onderhield al warme banden met A.A.S., in 2010 sloot de verzekeraar een contract voor autoschadeherstel, ruitherstel en ruitvervanging met de landelijk opererende schadeherstelketen. Die samenwerking wordt nu ook uitgebreid met schadeherstel aan caravans en campers. Nh1816 schrijft: “Door de nauwere samenwerking kan Nh1816 Verzekeringen haar verzekerden een totaaloplossing bieden voor al het schadewerk. Want naast auto- en ruitschade, kan de klant van Nh1816 nu ook voor de caravan terecht bij dezelfde vertrouwde partij. Officieel kent A.A.S. sinds eind 2013 een caravanlabel maar vrijwel alle schadeherstellers hebben jarenlange ervaring met het herstel van caravans en campers. Een aantal jaren geleden is deze dienst geüniformeerd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.