nieuws

MBA in één Dag voor verzekeraars en adviseurs

Schade

Ben Tiggelaar behandelt al tien jaar lang acht meter managementliteratuur in acht uur. Nu doet hij dat ook speciaal voor verzekeraars en adviseurs. Die krijgen een dag extra voor hetzelfde geld.

MBA in één Dag voor verzekeraars en adviseurs

Assurantie Magazine en Denk Producties organiseren twee dagen speciaal voor verzekeraars en adviseurs. Het is een algemene MBA in één Dag op 21 april, waarin door Ben Tiggelaar alle grote managementdenkers worden behandeld. En daarna een verdiepingsdag op 19 mei, waarin verder ingegaan wordt op de wereld van verzekeraars en adviseurs.

Daar speelt naast Tiggelaar ook Jeroen Kemperman, auteur van twee bestsellers over briljante businessmodellen, een rol. Van Kemperman verschijnt in april 2015 ook zijn nieuwste boek ‘Briljante businessmodellen in finance’ met veel cases uit de verzekeringsbranche. De twee dagen zijn speciaal voor verzekeraars en adviseurs opgezet.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.