nieuws

Eugene Koster van Aon naar Willis

Schade

Eugene Koster maakt de overstap van Aon naar Willis. De managing director van Aon wordt bij zijn nieuwe werkgever Director Construction All Risks (CAR). Koster gaat op 1 juni aan de slag bij Willis, onder meer in het nieuwe kantoor in Rotterdam.

Eugene Koster van Aon naar Willis

Koster is sinds 1991 actief in de verzekeringsbranche. Hij begon zijn carrière bij Nationale-Nederlanden en is sinds 1998 werkzaam bij AON in diverse functies. Op dit moment is hij de eindverantwoordelijke voor de afdeling Construction en Engineering. Koster is niet de enige de die de overstap van Aon naar Willis maakt. Per 1 april maken ook Kees Starrenburg en Theun Hage dezelfde overstap.

Met de komst van Koster breidt Willis zijn activiteiten op het gebied van Construction in Nederland uit. Jeroen Everling, CEO van Willis: “Met zijn kennis en ervaring is Eugene een zeer waardevolle aanvulling voor het Willis team. Eugene wordt als Director Construction verantwoordelijk voor de ontwikkeling en groei van de afdeling Construction en zal dit team aansturen vanuit kantoor Rotterdam en Amsterdam.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.