nieuws

Rogier Sparreboom (34) nieuwe CFO van Aon

Schade

Rogier Sparreboom (34) is benoemd tot de Chief Financial Officer (CFO) van Aon Groep Nederland. Sparreboom wordt verantwoordelijk voor de financiële organisatie en het aansturen daarvan bij Aon in Nederland. Hij volgt Maurice Buijzen op.

Rogier Sparreboom (34) nieuwe CFO van Aon

Sparreboom is afkomstig uit de organisatie van Aon zelf. “Rogier heeft bij Aon de afgelopen 12 jaar veel ervaring opgebouwd in zowel financial controllership als financial planning & analysis binnen de Benelux en de Verenigde Staten”, schrijft Aon. Zijn vorige functie was financieel directeur bij Aon Risk Solutions in Nederland. Deze directierol behoudt Sparreboom en daarnaast gaat hij deel uitmaken van het Management Committee van Aon Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.