nieuws

Martin Weltje nieuwe sales director van Concordia de Keizer

Schade

Concordia de Keizer heeft Martin Weltje (39) benoemd tot operational sales director. Bij de Rotterdamse verzekeringsmakelaar wordt Weltje verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de sales- en marketingstrategie.

Martin Weltje nieuwe sales director van Concordia de Keizer

Weltje komt over Post NL Billing and Document Solutions, waar hij de commercieel directeur was. Concordia de Keizer schrijft over Weltje: “Zijn jarenlange sales- en marketingervaring gaat hij inzetten om van Concordia de Keizer in drie jaar tijd een advies & sales gedreven organisatie te maken. Weltje zal zich daarnaast toeleggen op het verder uitbouwen van de positie van Concordia de Keizer in de (groot)zakelijke markt door uitbreiding van de portefeuille bij bestaande doelgroepen en het ontdekken van nieuwe markten.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.