nieuws

Loden Leeuw is voor Adelheid Roosen in Yarden-commercial

Schade

Adelheid Roosen is met 46% van de stemmen de meest irritante bekende Nederlander en daarmee de absolute ‘winnaar’ van de Loden Leeuw. Zij dankt de prijs aan haar rol in de commercial voor uitvaartverzekeraar en -verzorger Yarden.

Loden Leeuw is voor Adelheid Roosen in Yarden-commercial

In de top 5 meest irritante bekende Nederlanders liet Roosen EO-coryfee Arie Boomsma ver achter zich. Op de derde plek eindigde hier het duo Wilfred Genee & Johan Boskamp. Bij de meest irritante reclames won reisorganisatie TUI nipt van Specsavers. TUI ‘won’ met de reclame ‘Ontdek wat TUI met je doet’. In totaal zijn meer dan 70.000 stemmen uitgebracht voor de verkiezing van de Loden Leeuw.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.