nieuws

Friss neemt ontwikkelaar fraudesoftware over

Schade

Friss, het softwarebedrijf gespecialiseerd in fraudedetectie en risicobeheersing voor verzekeraars, heeft branchegenoot Krammer overgenomen.

Friss neemt ontwikkelaar fraudesoftware over

Krammer, eigendom van Marco de Bruijn,  richt zich op de ontwikkeling en exploitatie van software voor het registreren van dossiers in kader van (fraude)onderzoek. Met 60 verzekeraars als klant is het de facto standaard. De producten en diensten van beide bedrijven worden vanaf 1 januari samengevoegd. “‘Door de kennis en expertise van fraudedetectie en risicobeheersing, waarover Friss beschikt, te combineren met de ervaring en producten van Krammer voor fraudeonderzoek, dossierregistratie, dossieranalyse en informatiedeling, kunnen we onze gezamenlijke klanten nog beter bedienen’’, zegt Jeroen Morrenhof, algemeen directeur van Friss (links op de foto). Het programma Facts! van Krammer bevat vijftien jaar ervaring van fraudebestrijders en vormt de basis voor gegevensuitwisseling met de fraudeloketten van het Verbond van Verzekeraars en Zorgverzekeraars Nederland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.